Alighanem joggal érezte úgy, tavaly novemberben a georgiai Andreas Flaten, hogy a toxikus légkör miatt fel kell mondania a munkahelyén. Volt főnöke utólagos viselkedése legalábbis őt igazolja.

Andreas Flaten novemberben érezte úgy, hogy végleg betelt nála a pohár, ezért benyújtotta a felmondását a főnökének, Miles Walkernek a georgiai Walker Luxury Autoworksnál. Flaten becsülettel ledolgozta a kéthetes felmondási idejét, de az utolsó, 915 dolláros (valamivel több, mint 280 ezer forintos) fizetésére hiába várt – írja egy helyi hírportál.

Bár Walker az elmúlt hónapokban többször megígérte a volt munkavállalójának, hogy elküldi neki az utolsó béréről szóló csekket, végül soha sem tette meg. Flaten végül megelégelte a várakozást, és az állami munkaügyi hivatalhoz fordult.

Aztán március 12-én éjjel egy autó fékezett Flaten otthona előtt, valaki kidobott belőle valamit a kocsifelhajtóra, majd elhajtott. Amikor kimentek, hogy megnézzék mi történt, Flaten és barátnője, Olivia Oxley egy hatalmas szövetzsákot találtak, benne nagyjából 280 kiló, olajos aprópénzzel. A zsákon egy levél feküdt, amiben csak annyit írt a névtelen feladó, hogy „Fuck You!”

Oxley videókat készített a zsákról és a tartalmáról, majd megosztotta azokat az Instagramon. Miután a bejegyzés elterjedt a közösségi médiában, a sajtó is felkapta a sztorit.

Egy hírcsatorna megkereste a kérdéseivel, Miles Walkert is. A volt főnök annyit mondott, hogy nem emlékszik rá, hogy egy zsák aprót dobott volna ki a kocsijából, de miközben azt állította, Flaten ki van fizetve.

A volt munkavállaló most az érmék megtisztításával foglalatoskodik, hogy kezelhetőbb formátumra válthassa őket.

https://24.hu/szorakozas/2021/03/19/felmondas-fizetes-fonok-toxikus-apropenz-video-usa/