Az is lehet, hogy az A38 a Hajógyári-szigetre költözik. 

Telex írta meg, hogy kiszivárgott egy levél, ami a Zenei Menedzserek Gyülekezetének (ZEME) belső listájára érkezett, amelyben azt írják, hogy március 31-én a szervezet elnöksége megbeszélést tartott Demeter Szilárddal. A megbeszélés összefoglalója szerint:

Létrejön egy Petőfi Könnyűzenei Központ, amely négy igazgatóságból fog állni, és az egészet Horváth László, a Fonó vezetője fogja irányítani.

A négy igazgatóságból háromnak a vezetését már eldöntötték: Dénes Adél az operatív igazgatóságnak megfelelő Hangfoglaló Irodát, Andrásik Remó az oktatást, Kresz László pedig a pályázatokat fogja vezetni. A tartalomkezelés vezetőjének személyéről még nem született döntés.

A legfontosabb ezek mellett, hogy az A38-ra költözik a Petőfi Rádió is. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy ez a gyakorlatban hogyan valósul meg. A pandémia miatt hónapok óta nem tartanak rendezvényeket az A38-on, vagyis hely, szaktudás és technika van a projekthez, de kérdéses, hogy a jövőben így mennyire tud koncerthelyszínként működni a hajó egy olyan időszakban, amikor sorra zárnak be vagy kénytelenek költözni az élő zenére alkalmas helyszínek. 

Az is felmerült a levelezésben, hogy középtávú tervként szerepel az A38 Hajó Hajógyári-szigethez való költöztetése, ha ez megoldható. 

https://propeller.hu/szorakozas/3653340-kiszivargott-hogy-elfogadtak-demeter-szilard-konnyuzenei-tervet?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral