Mindössze öt hét alatt készítette el a budapesti Umbrella produkciós műhely animációs csapata a brit metalcore együttes, az Architects vadonatúj videoklipjét. A videó a For Those That Wish To Exist című album egyik dalához, a Meteorhoz készült. A mélyen filozofikus, egyedi és részletgazdag látványvilágú, felkavaró klipet, amelyet már több mint félmillióan néztek meg, a közönség és a sajtó is mesterműként ünnepli.

A 2004-ben alakult, brightoni székhelyű Architects világszerte a metalcore műfaj egyik legnépszerűbb képviselője. Legfrissebb lemezük, a For Those That Wish To Exist február végén jelent meg, és azonnal a brit toplista, az Official Albums Chart első helyére került.

A lemez Meteor című dalához készült négyperces, animációs videoklip magyar produkció: az Umbrella csapata rekordidő, mindössze öt hét alatt készítette el a videó képi anyagát a fiatal brit rendező, Jeb Hardwick – az Architects állandó alkotótársa – vezetésével.

A klipet már több mint félmillióan látták a YouTube-on. A kommentelők „észvesztően csodálatosnak”, „Oscar-díjra méltó alkotásnak” nevezték, és az angol nyelvű szakmai sajtó is erős és lélegzetelállító vizuális mesterműként írt róla.