A Blikk Péter Szabó Szilvi legújabb videóklipjének forgatásán járt, amit egy westernfarmon vettek fel, a rendező pedig nem más volt, mint a Los Angelesben díjnyertes Jimy J. Hollywood. Az énekesnő Varga Liviusszal és Freddie Shumannal közös dala garantáltan kiveri a biztosítékot mindenkinél. A zenészek egy igazán különleges és szokatlan dallal jelentkeznek hamarosan.

Péter Szabó Szilvi a „Boldog Szívem” című legújabb dalát Varga Liviusszal és Freddie Shumannal készítette. Livius a Blikknek elmondta, hogy a dalon keresztül már majdnem fél éve ismerik egymást Péter Szabó Szilvivel.

„Személyesen csak egy hete ismerjük egymást, az első ruhapróba óta. Eddig mindenki az otthoni stúdiójában dolgozott. Ez a fúzió is Covid-gyermek. Jelenleg egy önálló zenés esten dolgozom, melynek nyitószettje egy szürreális elektropop jelenés. Kapóra jött hát Péter Szabó Szilvia és Freddie Shuman megkeresése, hogy írnék- e egy rövid MC részt magamra a most készülő elektrofolk-őrületükbe. Részemről tehát ez a szám egy stíluskirándulás az elekronikus tánczenébe, amolyan inspirációgyűjtés” – magyarázta Liviusz, majd hozzátette: a westernfarm, ahol forgattak, egy mesés hely, szó szerint, másodpercenként szállt el a gyermeki fantáziája.

Arra a kérdésünkre, terveznek-e még közös dalt, nemes egyszerűséggel csak ennyit válaszolt:

„Most erre a dalra koncentrálunk, de a kapuk nyitva állnak…”

Péter Szabó Szilvi – ahogyan fogalmazott – egy olyan helyszínt keresett a legújabb dalhoz, ami egy kicsit elvont és egy kicsit őrült, pont, ugyanúgy, ahogyan a dal.

„Érteni fogjátok, hogy miért itt forgattunk… a dal nagyon bulizós, nagyon szokatlan, de mégis mi vagyunk. Úgy vártam ezt a reggelt, mint egy kisgyerek az első iskolai napját”

– mondta a Blikk élő interjújában az énekesnő, majd párja és egyben menedzsere, Völgyesi György vette át tőle a szót, de előtte még Szilvi elmondta, hogy a kedvesével nagyon jól működik a munkakapcsolat is.

„Ha valamiben én vagyok az erőszakosabb, akkor ő egy kicsit engedékenyebb és fordítva. Mind a ketten engedünk a másiknak és megfontoljuk az elképzeléseit és véleményeit. Gyakran mondják, hogy nem jó összekeverni a párkapcsolatot, meg a munkát, de ez nálunk nem igaz, jól működünk így is.” – magyarázta Szilvi, majd kérdésünkre elmondta, hogy a lányuk azért nincsen velük, mert éppen a nagymama vigyáz rá, de Emma már most hiányzik az énekesnőnek.

Szilvi legutóbbi, Tűréshatár című dala, teljesen más érzelmi körülmények között született, mint a mostani Boldog Szívem, ami egy nagyon életigenlő, bulizós nóta lesz, sok érdekességgel megfűszerezve.

Videó a linken:

https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/peter-szabo-szilvi-uj-dal-liviusz-quimby/nqld6ls