Egy fiatal időutazónak vallja magát és rendszeresen tölt fel videókat a TikTokra, ahol azt próbálja bizonygatni, hogy járt a jövőben. A kihalt utcákról készült felvételek nagyon nyomasztóak.

Egy Javier nevű férfi azt állítja, hogy időutazó és videókkal próbálja bizonyítani, milyen szörnyűség vár az emberiségre 2027-ben – írja a DailyStar. A TikTokra feltöltött felvételeken azt mutatja meg, hogy hat évvel későbbre, azaz 2027-be utazott, ahol kihalt az emberiség. Az épületek, autók elhagyatva állnak. A férfi az első videóját február 13-án osztotta meg: éppen Valencia utcáin haladt, majd egy ruhaüzletbe is betért, ahol bár szintén minden a helyén volt, embereket sehol sem lehetett látni.

Javiert most már közel 1,2 millióan követik, ő pedig folyamatosan posztolja a videókat a „jövőből”. Bár sokan rajonganak érte, rengetegen lázadnak a videói ellen, ugyanis szélhámosnak tartják, és csak átveri az embereket. Ezt egy egyszerű megfigyeléssel is alátámasztották: Javier állítása szerint 2027-ben kihalt az emberiség, de áram és stabil internetkapcsolat továbbra is rendelkezésére áll, hogy feltöltse a videókat.

A videóit ezen a linken nézheted meg:

https://www.tiktok.com/@unicosobreviviente?lang=hu-HU